Verkkokauppa

Tervetuloa taideostoksille. Tällä hetkellä myynnistä löytyy serigrafiaa, signeerattuja tulosteita, sekä julisteita. Myynnissä olevia teoksia on rajattu määrä, eikä niistä tehdä enää jatkopainoksia. 

Lisätietoja maksutavoista ja toimitusehdoista löydät täältä.


Serigrafia

Silkkipaino on painomenetelmä, jossa väri painetaan seulakankaan läpi painettavan materiaalin pinnalle. Taidegrafiikassa menetelmää kutsutaan serigrafiaksi.

Painon jälkeen vedoksia on jatkotyöstetty akryyliväreillä, mikä tekee jokaisesta työstä yksilöllisen. Vedokset ovat myös signeerattu ja numeroitu. Teoksia löytyy myös valmiiksi kehystettyinä. 

Taideprintti

Korkealaatuinen tuloste öljyvärityöstä. Työt ovat signeerattu ja numeroitu. Näiden kokonaislukumäärä on rajattu 16-kappaleeseen.

Taidejulisteet

Kehystetyt

Kehystettyjä töitä on ostettavissa toistaiseksi vain noutomyyntinä. Mikäli haluat kehystetyn työn, ota yhteyttä sivun alalaidassa olevalla lomakkeella. Alla olevia teoksia löytyy heti varastosta kehystettyinä.


Mikäli haluat myynnissä olevista teoksista lisätietoja, olet kiinnostunut tilaustyöstä tai vapaana olevista öljyväritöistä, ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.